Ne deplasam la sediul clientilor 24 h din 24

Detinem o autoutilitara cu care intervenim acolo unde clientii ne solicita.

Suntem dotati cu echipamente noi cu care oferim servicii de calitate celor care ne solicita sa intervenim pe parte de service roti.

De ce am facut pana?

Oricat de pregatiti ati fi, mereu se ivesc situatii neprevazute. Atunci cand apare o pana la roata unui autoturism, sau a unui vehicul de dimensiuni mici, cu siguranta va veti descurca in remedierea problemei.

Dar ce e de facut cand sunteti la drum cu un vehicul de mari dimensiuni? O combina, un buldoexcavator ori un TIR? In acele momente totul se complica. O pana la roata unui astfel de vehicul nu poate rezolva cat ati bate din palme, asa ca de ce sa nu cereti ajutorul unei echipe specializate?

Service MOBIL Roti se va deplasa de urgenta cu o autoutilitara special echipata si cu personal profesionist la fata locului, ajutandu-va cu aceasta problema delicata. Nu conteaza daca sunteti in padure cu un utilaj forestier, sau in mijlocul santierului cu o macara.

Intotdeauna un ajutor prompt si calificat va maximiza sansele unei reusite. Nu ezitati sa ne solicitati! Noi nu dezamagim, Noi rezolvam problemele!

Oferim preturi promotionale pentru clientii cu flote de utilaje.

Contactati-ne ACUM!

„Eppur si muove!” – asa a spus Galileo Galilei. Acesta este si motto-ul nostru, si exact asa spunem si noi dupa ce incheiem cu succes activitatea – Si totusi se invarte!

Autovehicule de mare tonaj, autocamioane, TIR

big truck

Stim cat este de neplacut sa intampini o problema la roti fix la jumatatea traseului pe care il aveti de parcurs. Tocmai de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu un service mobil de roti, o vulcanizare care se deplaseaza cu o autospeciala exact acolo unde dumneavoastra ati intampinat aceasta problema.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati:

0726 719 057

Utilaje agricole, forestiere sau din constructii

utilitara

Este o situatie foarte neplacuta ca in mijlocul unei lucrari agricole, in constructii sau intr-o padure intampinati o pana la roata. Suntem gata in orice moment sa intervenim cu o autospeciala si cu personal calificat pentru a va ajuta sa va reluati cat mai curand activitatea desfasurata.

Va stam la dispozitie non-stop la numarul:

0726 719 057